неделя, 13 май 2012 г.

Представяне на бебефон Motorola MBP16

В следващите няколко реда ще направим кратко представяне на видео бебефона Motorola MBP16.
Цифровият бебефон Motorola MBP16 осигурява кристално чист звук, благодарение на 1.9GHz DECT 6.0 технология с криптирана връзка. Той притежава високо чувствителен микрофон, който предава и най-слабият шум, издаден от бебето.
Голямо предимство за този бебефон е двупосочната комуникация, която той предлага. Чрез бутон, разположен на родителският приемник, можете да се "обадите" на детето си.
Този бебефон има обхват от 300 метра, както и аларма за излизане от зоната на обхват. Тя Ви предупреждава ако се отдалечите прекалено много и Ви известява, че вече не можете да разчитате на бебефона.
От предавателят можете да пускате 5 приспивни мелодии, които могат да помогнат на детето Ви да заспи. Предавателят също притежава и нощна лампа, за да не спи детето Ви в пълен мрак.
Приемникът има LCD дисплей, на който можете да следите режима на работа на устройството. Чрез икони на дисплея виждате дали е пусната нощната лампа, приспивните мелодии, микрофона за обратна връзка и др. На дисплея можете да видите и температурата в стаята на детето. Приемникът е снабден с акумулаторна батерия, която се зарежда чрез включен в комплекта адаптер. Има и удобна щипка за колан, която Ви осигурява свобода на движение, без да губите връзка с детето си.
Този бебефон се продава с 24 месеца гаранция.
Motorola MBP16 можете да закупите от http://nuvita-bg.com/ с 10% отстъпка, като използвате промо кода: MOTOROLA10DISC

Няма коментари:

Публикуване на коментар